Klusjesdienst zonder zorgen

U kent ze wel. Die klusjes die altijd blijven liggen: lampje ophangen, stopcontact vervangen, lekkende kraan herstellen, ... En ga zo maar door. Klusjes die zich beginnen opstapelen en waar u geen beginnen meer aan ziet. En hoe moest dat ook alweer, dat stopcontact?

Voor al uw klusjes één adres: Blauwke’s Klusdienst uit Gent. Na een bezoek van Michael Den Blauwen is uw to do lijstje leeg en kunt u eindelijk genieten van uw gezellige thuis. Weg klusjes, weg kopzorgen.

Ook tuinonderhoud nemen we erbij

Niet alleen in het huis, ook rond het huis stapelen de klusjes zich vaak op. Het gras maaien, de haag snoeien, ... Het zijn maar enkele werkjes die vaak op de lange baan geschoven worden. Eén telefoontje en het werk zit erop. Michael Den Blauwen komt langs wanneer het voor u past en zorgt voor een mooi en verzorgd resultaat. Zelfs voor de aanleg van uw tuin, bv. gras zaaien, kunt u bij Blauwke’s Klusdienst terecht.

Geen renovatie te klein

Met een ruime ervaring in renovatiewerken helpt Blauwke’s Klusdienst uit Gent u graag bij elke renovatieklus: leggen van laminaat, plaatsen en inrichten van badkamers, kleine sanitaire werken en schilderwerken, gyprocwerken, ... U noemt het, wij doen het.

Al gehoord van onze conciërgedienst? Hier vindt u alvast meer info.
Hebt u nog een vraag? Wenst u een afspraak? Neem contact met ons op en we maken er samen werk van!

Blauwke’s Klusdienst - Gent - bizbook
 • Soetkin O.
  04-02-2016 15:57
  Van het herstellen van onze kraan tot het plaatsen van de nieuwe laminaatvloer. De service was super!
 • Carolien A.
  07-05-2013 14:31
  snel en goed, een mooie combinatie
 • Gerarda D.
  16-09-2012 08:52
  mooi werk voor een mooie prijs
Back to Top