Conciërgedienst op maat

Bij kleinere gebouwen is een vaste conciërge in huis vaak veel te duur. Toch wil u dat de veiligheid gegarandeerd wordt en dat alle faciliteiten goed onderhouden blijven. Doe daarom een beroep op de conciërgedienst regio Gent van Blauwke’s Klusdienst.

Betrouwbare en complete conciërgedienst

Blauwke's Klusdienst is al jarenlang een vaste partner van heel wat scholen en bedrijven. Op basis van een overeenkomst op lange termijn garanderen wij een goed onderhoud van het gebouw en controleren we de veiligheid op en rond het terrein. We voeren de nodige herstellingswerken uit. In appartementsgebouwen worden we vaak ingeschakeld voor het onderhoud van de traphal en het uitvoeren van kleine herstellingen bij bewoners. Er staat een kleine renovatie op de planning? Ook daarvoor kunt u onze hulp inschakelen.

Conciërge aan huis

Maar ook bij particulieren zijn wij de juiste man op de juiste plaats als het gaat over het onderhoud en de controle van uw woning. Wil u zonder zorgen op vakantie vertrekken? Tijdens uw afwezigheid verzekeren wij de veiligheid van uw woning en voeren we dagelijkse taken uit zoals het leegmaken van de brievenbus, het verzorgen van planten en dieren, periodieke bewakingsrondes uitvoeren en het licht regelmatig aan- en uitdoen. Indien u dat wenst, kunnen we uw woning eveneens onderhouden en poetsen. Zo komt u terug thuis in een proper huis. We kunnen zelfs het gras maaien! Leuk toch?

Klussen aan huis

U hebt een klusje dat steeds weer wordt uitgesteld? U weet niet hoe eraan te beginnen? Reken op de professionele hulp van Blauwke’s Klusdienst uit Gent. Dat klusje is zo geklaard!

Neem vandaag nog contact op met ons. We helpen u graag verder.

Blauwke’s Klusdienst - Gent - bizbook
 • Soetkin O.
  04-02-2016 15:57
  Van het herstellen van onze kraan tot het plaatsen van de nieuwe laminaatvloer. De service was super!
 • Carolien A.
  07-05-2013 14:31
  snel en goed, een mooie combinatie
 • Gerarda D.
  16-09-2012 08:52
  mooi werk voor een mooie prijs
Back to Top